Biela Club Manresa present al 26è Ral·li de Tàrrega

Aquest passat cap de setmana 2 i 3 de Novembre, es va disputar el 26è Rallye de Tàrrega, puntuable pel Campionat Català de Rallyes de Terra, i Rallysprints de Terra. La prova va consistir en 2 trams a 3 passades cadascun, i la nostra escuderia va tenir una àmplia representació dels seus pilots.

Jesús Cucharrera i Gabriel Bramona van fer un bon paper amb el seu habitual CanAm Maverick, entrant dins el podi amb una 3a posició ben merescuda per a la parella. Van ser constants al llarg de tot el ral·li, des de la seva sortida, van agafar la 3a posició, i ja no la van deixar anar en tota la prova. A més, es van endur el 1r lloc en Classe UT.

Volant Racc

Dins el Volant Racc, també i teníem doble participació dels nostres pilots. Primer de tot, donar l’enhorabona al Ramon Cornet i el Dani Noguer, ja que es van imposar dins el Volant Racc, una prova sempre molt i molt disputada per tots els que competeixen. La parella es van endur 5 dels 6 scratch de la prova, i van guanyar per una diferència de 30 minuts respecte als 2ns classificats, Roger Aymerich i Eric Bellver. Ramon Cornet i Dani Noguer, a més de pujar al més alt del podi, també es van imposar en la Classe 2.

L’altre equip del Volant, format per Roger MuñozJavi Martínez, van mantenir una posició més conservadora, fent uns temps més discrets i finalment es van endur la 8a posició scratch dins el Volant Racc, i 7ns en Classe 2.

Rallysprint

Dins l’apartat de Rallysprint, també trobem pilots de l’escuderia. Participant dins la FocuXtreme, trobem l’equip format per Robert Robert i Christian Gómez, que van fer un bon ral·li, i finalment van poder pujar al podi amb una 2a posició dins la copa ‘monomarca‘, i amb una 8a posició scratch.

L’altre equip, format pels germans Carné, Carles i Marc, van mantenir una lluita amb els altres competidors per la 5a posició, però finalment van quedar 6ens per tan sols 2,4 segons.

Des de l’escuderia, també volem donar ànims a la parella formada pel Roger Muñoz i Sergi Brugué, ja que van tenir una sortida de carretera, i que malauradament, van haver d’abandonar el ral·li. Aquest fet, situa a la parella en una complicada situació pel campionat de promoció, el qual el tenien molt de cara per proclamar-se campions. Tot es decidirà en funció de qui sigui el campió en la 59a edició del Ral·li 2000 viratges.

Finalment, des de l’entitat, volem donar la més sincera enhorabona als nous campions del Volant Racc 2019, Luka Larrossa i Briggitte Sauri, ENHORABONA!