JESÚS CUCHARRERA

PILOT DES DE 2018

SÓC EL JESÚS CUCHARRERA

Sóc una persona molt treballadora, m’agrada tenir objectius per superar-me en tots els aspectes de la vida. També sóc molt autocrític i exigent amb mi mateix.

LA MEVA HISTÒRIA

Des de petit he somiat en ser pilot de ral·lis, però és un món molt complicat i car. Vaig començar a competir amb quad perquè era l’únic que em podia permetre i crec que la conducció per camins és molt semblant a la conducció dels cotxes WRC o R5. A causa de la meva professió ara puc competir amb un buggy i certament està sent una experiència inoblidable. Durant els anys que m’he dedicat a la competició hi ha hagut moltes històries importants, cada carrera n’és una, però sempre tindré un record especial l’any 2004 quan vaig guanyar el Campionat d’Espanya de quad juntament amb el meu germà i l’any passat quan vàrem guanyar el Campionat de Catalunya de Ral·lis de terra junt el meu copilot. El meu gran desig és competir durant molts anys mes, passar-ho bé i poder formar part del Biela Club Manresa, és important està envoltat de gent que li apassiona aquest meravellós esport.

LES MEVES SENSACIONS

En el moment en què estic pilotant és una sensació de desconnexió total, difícil d’explicar, quan estic dins el buggy només existeix el vehicle, el copilot, jo i moltes sensacions, nervis, alegria, molta adrenalina i gasolina… la resta no existeix.

Desconnexió

100%

Nervis

70%

Adrenalina

100%
POTS SEGUIR-ME A
No sempre guanya qui va més ràpid

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Pilot amb menys de 3 anys d’experiència al volant. Em considero un esportista molt competitiu i calculador, m’agrada guanyar però no és el més important. Allò que més m’agrada són les sensacions que sento quan estic competint i sempre trec alguna cosa positiva de cada carrera independentment del resultat.

SEGURETAT

COMPETITIVITAT

CALCULADOR

EXPERIÈNCIA