CARLES CARNÉ

PILOT DES DE 2018

SÓC EL CARLES CARNÉ

Fill de la Carme i l’Amadeu. Germà de l’Amadeu, el Jordi, el Marc (copilot de primera) i de la Marina. Parella de la Sònia, família de Nil i per sobre de tot pare del Guillem! Amic dels meus amics. Aquests vincles són els més importants per mi. També m’encanten les excursions per la muntanya amb la Duna, l’enduro, la música en directe, les barbacoes i una bona pel·lícula.

LA MEVA HISTÒRIA

Quan tenia vint anys vaig tenir la sort d’entrar a treballar al circuit de Can Padró. Canviant rodes i netejant cotxes a canvi de poder rodar una mica amb qualsevol cotxe pel circuit. Allà vaig aprendre a conduir bé, una de les meves passions, gràcies a uns companys que em van ensenyar de mica en mica a controlar un cotxe en situacions límit. Durant catorze anys vaig poder conduir tota mena de vehicles en diversos circuits, des de camions fins a cotxes de carreres.
Poder participar en un ral·li actualment, és un somni fet realitat, amb el meu germà de copilot la confiança és cega i esperem tenir alguns calerons per poder continuar l’any vinent!

LES MEVES SENSACIONS

Dins del cotxe de ral·li vivim al moment, no hi ha res més i  això és brutal. Són uns minuts de concentració i compenetració totals. És l’hòstia!

Alegria

100%

Emoció

100%

Felicitat

100%
A mi viure m’ocupa molt temps

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Pilot amb menys de 3 anys d’experiència al volant. Em considero un pilot segur; ja que intento tenir el control del cotxe en tot moment. El moment on aconsegueixo treure el millor de mi, és en els trams més lents, tècnics i revirats.

TÈCNICA

CONTROL

RESPECTE

CONCENTRACIÓ