DANI NOGUER

COPILOT DES DE 2012

SÓC EL DANI NOGUER

Procuro ser una persona treballadora, humil, i amic dels meus amics. Al final crec que intento que la gent que m’envolta, em consideri una bona persona.

LA MEVA HISTÒRIA

Podria explicar-ne moltes! Però crec que una vegada estiguem tots retirats, recordarem moments. Per mi els millors moments van ser l‘arribada al final del Ral·li 2000 viratges del 2015, on sabent que al final de tram si no passava res, seríem guanyadors del volant racc. També, recordaré les festes de després dels ral·lis. I evidentment, la victòria al Ral·li 2000 viratges on juntament amb el Ramon vam fer un ral·li de 10.

LES MEVES SENSACIONS

Quan estic dins del cotxe només penso en què tot vagi com un rellotge suís. Quan pilot, copilot i les corresponents feines es fusionen i tot va com ha d’anar, és una sensació inexplicable.

Responsabilitat

100%

Treball

100%

Confiança amb el pilot

100%
POTS SEGUIR-ME A
Qui té la voluntat té la força

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Copilot amb més de 5 anys d’experiència al món dels ral·lis. Em considero un esportista molt treballador i meticulós. M’agrada acabar els ral·lis amb la sensació d’haver-ho fet el millor possible. Sempre m’ha agradat guanyar; faci el que faci.

SEGURETAT

MEMÒRIA

REACCIÓ

CORATGE