SARA OLIVA

COPILOT DES DE 2013

SÓC LA SARA OLIVA

He crescut rodejada de cotxes i gasolina…. Ara mateix, no sabria el que és viure sense tot això.

LA MEVA HISTÒRIA

El meu vincle amb el món del motor l’ha generat el meu pare, Jordi. Ell va començar quan jo era una nena a córrer ral·lis i jo l’he acompanyat a tot arreu on he pogut.
Quan vaig tenir 18 anys, em vaig decidir a posar-me al seient de la dreta del petit Peugeot 205 en el qual corria el meu pare. Crec que aquesta va ser una de les millors decisions que he pres mai… Compartir la sensació d’estar dins del cotxe amb una persona tan important per mi es fa molt i molt especial. Per nosaltres s’ha convertit en la nostra desconnexió de tot, un passatemps en família, un hobby convertit totalment en un vici.

LES MEVES SENSACIONS

Quan estic dins del cotxe és una sensació espectacular… Quan estàs al control de sortida notes els nervis a tot arreu però desapareixen a l’instant de començar la cursa i aquests, es transformen en adrenalina.

Confiança

100%

Diversió

100%

Passió

100%
POTS SEGUIR-ME A
No és més ràpid el que més tard frena, sinó el que abans accelera

ZANINI

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc una Copilot amb més de 5 anys d’experiència al món dels ral·lis. Em considero un esportista molt exigent amb mi mateixa. M’agrada ‘copilotar’ de la manera més professional possible, aportant la màxima confiança possible al Pilot.

SEGURETAT

CONFIANÇA

ADAPTACIÓ

AGILITAT