JOAN CALDERER

PILOT DES DE 2005

SÓC EL JOAN CALDERER

De petit ja seguia per televisió les retransmissions esportives de raids, ral·lis, trial 4×4, enduro i trial. A la família no hi havia cap aficionat als esports del motor, però jo intentava que els pares em portessin a veure algun trial 4×4 i algun motocross que es feien a prop de la comarca. El 1992 ens vam apropar en bicicleta a veure passar el mundial de ral·lis al Congost de Manresa i al tram de Rajadell amb un amic. Aquell dia vaig fer les primeres fotografies de ral·lis. Una afició que vaig arribar a professionalitzar gràcies al manresà Miquel Liso. L’any 2005 vaig poder-me iniciar al pilotatge en ral·lis, gràcies a l’ajuda de molts amics, competint en l’Open RACC-Hyundai de Catalunya.

LA MEVA HISTÒRIA

Gràcies a l’afició als ral·lis vaig anar coneixent gent més vinculada al Biela. Amb colles d’amics que teníem l’afició dels ral·lis en comú, ens trobàvem al Bar Robert i també al bar La Pineda els dijous a la nit, on es feien Els Dijous del Biela. Fèiem tertúlies, passis de vídeos i de diapositives… i organitzàvem de tant en tant sortides a ral·lis del mundial, campionats d’Espanya i les proves del català.

LES MEVES SENSACIONS

Quan estic dins del cotxe de competició sento un control total: una sensació d’ equilibri, mecànica i carretera.

Adrenalina

100%

Passió

100%

Amistat i treball ben fet

100%
POTS SEGUIR-ME A
Gas i xampany!
VETERANS DEL BIELA - Pere Santacreu

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Pilot calculador, m’agraden les zones ràpides i els asfalts vells. També he gaudit, molt més que en l’asfalt, pilotant sobre terra i gel.

AGILITAT

CONTROL

EXECUCIÓ DE LES NOTES

CONCENTRACIÓ