GERARD BOTINES

PILOT DES DE 2019

SÓC EL GERARD BOTINES

Sóc actiu, m’agrada aconseguir les coses que em proposo. Sóc una persona tenaç, positiva i sempre amb ganes de més! Em considero fidel als meus i amb uns principis bastant ferms. Tinc bastant sentit de l’humor, però quan s’ha d’estar per feina sóc una persona força seriosa. Sóc molt ambiciós amb els objectius que em proposo.

LA MEVA HISTÒRIA

Doncs jo en aquest apartat no puc explicar gaire, ja que és el primer any que corro i no tinc experiències. El que sí que puc dir és que m’agrada molt l’ambient que rodeja aquest món, sobretot la bona companyonia que hi ha entre pilots i per part de l’afició, que és molt generosa. L’única experiència que he tingut va ser un petit accident a un ral·li, i en aquell moment que necessites l’ajuda de la gent tothom hi és, són aquests els moments en els quals veus el vertader esperit d’aquest esport.

LES MEVES SENSACIONS

En el moment en què pujo a un cotxe de ral·li el primer que m’arriba és l’olor dels bakets, a benzina… tot això és junta amb el que és més maco, que és un cotxe d’aquests per dins, no es pot descriure… no té preu. En la meva opinió però, la millor sensació és quan estic a punt de començar un tram, i tens els nervis per dins i només penses en donar gas.

Impaciència

100%

Satisfacció

100%

Emoció

100%
POTS SEGUIR-ME A
Si ho tens tot controlat, és perquè no vas suficientment ràpid

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Pilot amb menys de 3 anys d’experiència al volant. Em considero un esportista amb poc recorregut, ja que només fa una temporada que competeixo. Per aquest motiu, m’agrada escoltar tota mena de consells i recomanacions de la gent amb més experiència per poder seguir millorant. M’agradaria arribar a ser un bon pilot encara que crec que mai viuré d’això.

SEGURETAT

CONFIANÇA

REACCIÓ

CONCENTRACIÓ