ERNEST CARRANZO

PILOT DES DE 2017

SÓC L'ERNEST CARRANZO

Sóc una persona lluitadora, amb les idees molt clares de què vull i el què no vull a la meva vida. Em considero divertit i molt fidel a la meva gent. També sóc un paio de caràcter bastant seriós quan no conec a la gent o estic de ral·li els dies de competició.

LA MEVA HISTÒRIA

Jo em vaig iniciar en els ral·lis sense conèixer a ningú proper a mi ni sense saber com funcionava exactament aquest món. Vaig escriure algun pilot per Facebook per informar-me una mica, llavors vaig buscar a Google les escuderies amb més historial de Catalunya i vaig veure el Biela Club Manresa. A més, la setmana següent vaig coincidir a un curs de conducció amb una pilot del Biela Club, que em va facilitar el telèfon del Tony Ramos, el President de l’escuderia manresana. Ell em va guiar una mica en els passos a seguir i a finals d’aquell any, vaig debutar en el Ral·li 2000 viratges. Des de llavors, estic lligat amb el Biela Club amb una enorme passió pel ral·li!

LES MEVES SENSACIONS

En el moment en què estic dins d’un cotxe de ral·li tinc nervis… Fins que el crono no es posa a 0, un cop dins el tram és el nostre moment, on tant Copilot com el cotxe i jo mateix, procurem ser els primers i gaudir de l’enorme llibertat que ens dóna la nostra passió pels ral·lis.

Passió

100%

Llibertat

90%

Satisfacció

90%
POTS SEGUIR-ME A
If in doubt, flat out
COLIN MCRAE

BIELA CLUB MANRESA

LES MEVES HABILITATS

Sóc un Pilot amb menys de 5 anys d’experiència al volant. Em considero un esportista amb ganes de seguir aprenent i millorant M’encanta gaudir pilotant i a la vegada fer gaudir la gent que ens ve a veure a les competicions.

MEMÒRIA

CONCENTRACIÓ

SEGURETAT

PROJECCIÓ